Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0412-654470
  • info@vcl-oss.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Dienstverleningsdocumenten

Ons kantoor hecht grote waarde aan een eerlijk en gedegen advies. Bovendien moet u als cliënt van ons kantoor er op kunnen vertrouwen dat onze (toekomstige) dienstverlening van zeer hoog niveau is.

Het dienstverleningsdocument is een document waarin wij in algemene zin beschrijven welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren, wat u van de dienstverlening van ons kantoor mag verwachten en welke gemiddelde kosten wij hiervoor rekenen. Dit document ontvangt u tijdens het eerste gesprek met onze adviseur.

Onze tarieven die worden weergegeven in het dienstverleningsdocument, zijn gemiddelde tarieven. Het tarief kan vanwege de omvang van de werkzaamheden in uw specifieke situatie hiervan afwijken. Voordat wij aanvangen met onze werkzaamheden voor u, maken wij altijd heldere afspraken met u over onze beloning. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent!

De verschillende dienstverleningsdocumenten, als ook onze dienstenwijzer en algemene voorwaarden, kunt u aan de linkerzijde van dit scherm vinden en direct downloaden.